Contemporaine Muziek voor Allen

Festival PEPER IN JE OOR groot succes

Op 7 maart 2020 vond in Eindhoven het Festival PEPER IN JE OOR plaats. Dit festival werd georganiseerd door CoMA Eindhoven en CoMA Maastricht als onderdeel van het International Festival of Contemporary Music for All dat zijn basis heeft in de UK en aldaar in hetzelfde weekend op meer dan vijftien locaties plaatsvond.

In Eindhoven hebben maar liefst ruim 150 enthousiaste amateurmusici, in leeftijd varierend van 3 tot 80 jaar, actief meegedaan aan de verschillende onderdelen van het festival. Helaas hebben 27 mensen zich te elfder ure afgemeld in verband met het coronavirus.

De hele dag is er intensief gemusiceerd, gezongen, getekend en geluisterd met ter afsluiting een klinkend concert door de dagensembles en de ensembles van CoMAMaastricht en CoMA Eindhoven.

Hier zijn een aantal concertstukken en een sfeerindruk van de hele dag te zien en te horen.