Contemporaine Muziek voor Allen

Festival PEPER IN JE OOR in Eindhoven, 7 Maart 2020

Op 7 maart 2020 vindt in Eindhoven het Festival PEPER IN JE OOR plaats. Dit festival wordt georganiseerd door CoMA Eindhoven en CoMA Maastricht en is onderdeel van het International Festival of Contemporary Music for All dat zijn basis heeft in de UK en aldaar in hetzelfde weekend op meer dan vijftien locaties zal plaatsvinden. Ook in Berlijn zal gelijktijdig een festival plaatsvinden en mogelijk nog op meerdere plaatsen in Europa.

In Eindhoven zullen er die dag samenspeel mogelijkheden (Allcomers Events) zijn voor jongeren en volwassenen (zowel instrumentalisten als zangers), er zijn kinderworkshops en er zullen diverse workshops en lezingen worden gegeven door gerenommeerde musici uit de hedendaagse muziekwereld. De dag wordt afgesloten met een spetterend concert door alle deelnemers.

Houdt de website en onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.